БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

Евросоник 2021 ще излъчи на живо концерта на Hayes & Y тази вечер от 21:15

Победителите в конкурса на БНР Пролет 2020 – Hayes & Y ще вземат участие в тазгодишното издание на един от най-престижните фестивали в Европа – Евросоник (ESNS). Фестивалът се провежда ежегодно в Грьонинген, Нидерландия и в рамките на 4 дни представя артисти от всяка точка на европейския континент. Заради пандемията от COVID-19, Евросоник 2021 ще се проведе изцяло в дигитална среда от 13-ти до 16-ти януари, а програмата му ще се излъчва по общо 6 стрийм канала на официалния сайт на ESNS – https://esns.npo3fm.nl/feed

Концертът на Hayes & Y е насрочен за тази вечер (четврътък, 14.01.2021 г.) от 21:15 часа българско време (20:15 холандско време) и ще се излъчва на живо по четвъртия стрийм канал – ESNS 04 – https://esns.npo3fm.nl/location/esns-04/

Hayes & Y е инди поп-рок група базирана в Манчестър, Великобритания, съставена от трима българи и един финландец. Това безспорно придава един континентален привкус на музиката им, който ги отличава от техните типични британски съвременници.

Благослав Анастасов (вокали, ритъм китара), Радослав Лозански (китара и синт), Ивайло Делев (бас китара) и Денис Холбек (ударни, беквокали) имат богат опит на сцена, множество концерти в България и чужбина, редица успешни сингли и албуми и много почитатели по цял свят. Музиката им е смесица от инди-поп и рок с денс и електронни елементи и неведнъж е радвала и слушателите на БНР Топ 20.

Не пропускайте концерта на Hayes & Y тази вечер (14.01.2021 г.) по ESNS 04 от 21:15 часа. Стриймът е напълно безплатен.

Можете да се регистрирате и за безплатен фестивален билет тук, който ще ви даде възможност да получавате известия за всички предстоящи събития от програмата на Евросоник 2021 и допълнителна информация относно артистите, делегатите и темите на конферентната част от фестивала.

БНР Топ 20

Още публикации