БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

Потребителят все още не е добавил информация за себе си.

КТодор Георгиев - Toshey е музикант, изпълнител, режисьор, продуцент и автор на песни и текстове. Финалист от втори сезон на "Гласът на България" и "Африка: Звездите сигурно са полудели".
Кристиана Асенова е певица и актриса, победителка от предаването "Големите надежди" по Нова телевизия. Популярна е и с участието си в култовия тийн сериал "Следвай ме".

Двамата работят като дует от 2018-та година.
Първата записана песен "Точно тук" е добър опит, който веднага бива забелязан от музикалните медии и получава отзвук. Истински пробив обаче се оказва втората им песен "Винаги с теб". Песента заема челни места в музикалните класации, получава милиони гледания в интернет и поставя Кристиана и Toshey като един от най-обещаващите дуети на родната музикална сцена.
 Следващата песен "Вярвам" се превръща в абсолютен летен хит. Кристиана и Toshey са атрактивни и разнообразни в концертите си на живо. Репертоарът им включва авторски песни, съвременна поп музика, евъргрийн хитове и български песни. Едно от най-забележителните им участия е в Арена Армеец, където са поканени да подгряват 14-хилядната публика за концерта на група СкандаУ. 
В следствие на представянето им там, двамата са повикани да участват в националното турне на СкандаУ - Хайвера TOUR. 

Кристиана Асенова и Toshey работят с Петър Костов - бате Пешо в Studio Buster (предпочитаното студио от повечето успешни изпълнители в българската поп и хип хоп музика). 
В края на 2019-та издават песента "Война". През 2020-та Кристиана и Toshey издават синглите “Картина” и “Твоите устни”, като “Картина” носи на Кристиана номинация от 359 awards за най-добра rnb изпълнителка. В течение на годините работа, дуетът си изгражда име на изпълнители, залагащи на смислената музика, текст и послания в песните им. Регистрират и Toshey Productions, с което подчертават независимостта на творчеството си. От 2020-та Toshey започва да снима видеоклипове и филми, като Кристиана също участва в реализирането на визуланите проекти като фотограф. През 2021-ва година издават сингълът им “От минало”.

Кристиана Асенова X Toshey
Toshey&Kukusheff