БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика
2 наум

Тя е Христина. Той - Юлиан. Свежи, позитивни и изцяло отдадени на музиката от най-ранна възраст, през годините работят с някои от най-популярните имена на българската поп сцена. Но сега е ред на техния личен проект - "2 наум". С подчертано влияние от американския соул и ритъм енд блус, но изцяло на български, вече оформят собствено и разпознаваемо звучене. Не спират да експериментират и да предизвикват себе си, така че очаквайте новите им проекти не с едно, а с две наум!

Соня Станчева

Привет на всички!Занимавам се с музика над 25г.Работила съм като певица в България и чужбина.Трети курс съм поп и джаз пеене в ЮЗУ,,Неофит Рилски"-Благоевград в класа на Орлин Горанов.Обичам да пиша музика и текстове,както и да ги изпълнявам.,,Осъден на забрава"е песен от репертоара на Ивайло Гюров по мой текст и музика на Артур Надосян.
Аранжиментите на моите песни са дело на Кирил Гунчев-музикант ,вокал и тонрежисьор.Надявам се музиката,която правим с любов да стигне до слушателите и да се хареса. Обичам да пиша разнообразна жанрово музика.Не се ограничавам в един стил.Не обичам рамките.Но харесвам песните да имат послание ,симбиоза от хубав текст и мелодична линия.Надявам се,българската популярна музика да бъде във възход и да радва слушателите,а на всички автори и изпълнители пожелавам успех и творчески подем!