БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика
2 наум

Тя е Христина. Той - Юлиан. Свежи, позитивни и изцяло отдадени на музиката от най-ранна възраст, през годините работят с някои от най-популярните имена на българската поп сцена. Но сега е ред на техния личен проект - "2 наум". С подчертано влияние от американския соул и ритъм енд блус, но изцяло на български, вече оформят собствено и разпознаваемо звучене. Не спират да експериментират и да предизвикват себе си, така че очаквайте новите им проекти не с едно, а с две наум!

БНР Топ 20

When you think of music, Bulgaria is not the first place that comes to mind. But it definitely got soul and Ruth Koleva is leading

Соня Станчева

Привет на всички!Занимавам се с музика над 25г.Работила съм като певица в България и чужбина.Трети курс съм поп и джаз пеене в ЮЗУ,,Неофит Рилски"-Благоевград в класа на Орлин Горанов.Обичам да пиша музика и текстове,както и да ги изпълнявам.,,Осъден на забрава"е песен от репертоара на Ивайло Гюров по мой текст и музика на Артур Надосян.
Аранжиментите на моите песни са дело на Кирил Гунчев-музикант ,вокал и тонрежисьор.Надявам се музиката,която правим с любов да стигне до слушателите и да се хареса. Обичам да пиша разнообразна жанрово музика.Не се ограничавам в един стил.Не обичам рамките.Но харесвам песните да имат послание ,симбиоза от хубав текст и мелодична линия.Надявам се,българската популярна музика да бъде във възход и да радва слушателите,а на всички автори и изпълнители пожелавам успех и творчески подем!