Национална седмична класация за Българска поп и рок музика
Никола Константинов

Никола започва да се занимава с пеене от 3-годишен в детска вокална група. През 2011 завършва Националното музикално училище “Любомир Пипков” с поп и джаз пеене. Част е няколко години и от акапелна джаз формация. Началото на септември 2016 г. участва в майсторския клас на Милчо Левиев и Вики Алмазиду, пеейки на една сцена с джаз легендата Били Кобъм, а също и с музикантите Арън Голдберг, Григори Симадополус и световноизвестния маестро Милчо Левиев. 2018 година представи своята дебютна песен - "Струва си", по музика на Светлин Къслев и текст на София Фердинандова.

Соня Станчева

Привет на всички!Занимавам се с музика над 25г.Работила съм като певица в България и чужбина.Трети курс съм поп и джаз пеене в ЮЗУ,,Неофит Рилски"-Благоевград в класа на Орлин Горанов.Обичам да пиша музика и текстове,както и да ги изпълнявам.,,Осъден на забрава"е песен от репертоара на Ивайло Гюров по мой текст и музика на Артур Надосян.
Аранжиментите на моите песни са дело на Кирил Гунчев-музикант ,вокал и тонрежисьор.Надявам се музиката,която правим с любов да стигне до слушателите и да се хареса. Обичам да пиша разнообразна жанрово музика.Не се ограничавам в един стил.Не обичам рамките.Но харесвам песните да имат послание ,симбиоза от хубав текст и мелодична линия.Надявам се,българската популярна музика да бъде във възход и да радва слушателите,а на всички автори и изпълнители пожелавам успех и творчески подем!

Nikola_s

Да на стойностната поп музика!