БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

„Ангел в нощта“ на дует „Шик“ поставя началото на двойния юбилеен албум на Вили и Краси Гюлмезови

Преди да се роди окончателният вариант на песента „Ангел в нощта“, композиторът Красимир Гюлмезов прави версия на песента, която променя в по-баладична, след като прочита стихотворението на Пламен Тотев. Въздействащият текст, с вълнуващи послания получава напълно завършен вид с музиката и аранжимента на Краси Гюлмезов.

Изпълнена от Вили и Краси Гюлмезови, добре познати като дует „Шик“, песента „Ангел в нощта“ впечатлява продуцента Игор Марковски, който застава зад реализацията на видеоклипа. В главните роли влизат актьорът Велислав Павлов и 6 годишната Алеса. Историята във видеоклипа е следната: „Един баща е на ръба на отчаянието и е в депресия. Неговата малка дъщеря се опитва по всевъзможни начини да го откъсне от това състояние, като непрекъснато търси неговото внимание. Тя живее в собствен свят, в който куклите не искат да оживеят, а снимката на мама е споменът, който кара зрителите да съпреживяват нейните копнежи. И дори да не вярвате в чудеса знайте, че има един вълшебен прашец, който може да ви промени.“

Чуйте повече от Краси Гюлмезов в интервюто, което той даде специално за слушателите на БНР Топ 20:

Песента „Ангел в нощта“ ще стане част от предстоящия двоен албум на дует „Шик“, който ще отбележи 30 години на сцената за Вили и Краси като дует. Подкрепете ги с по едно като гласувате за песента “Ангел в нощта” в официалното подреждане на класацията БНР Топ 20 за тази седмица тук.