БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

“Всичко е наред” или как звучат песните на Лили Иванова пречупени през призмата на новото поколение музиканти

След “The Year Without A Summer”, която излезе през май 2019 г., Trombobby и C-MO (познати от работата си с DAYO, Funky Miracle, SouthWick, Desy и много други) представят новия си микстейп “Всичко е наред”.

Идеята за него идва от ремикса на Trombobby на песента “Събота Вечер”, който достига до Лили Иванова благодарение на Мартен Роберто. След като харесва това, което чува, примата предоставя огромна част от дискографията си именно на тях, благодарение на което се реализира “Всичко е наред”.

Всички седем композиции съдържат семпъл от дискографията ѝ, но само в “Събота Вечер” можем да чуем гласа на Лили Иванова. Специален гост в този микстейп е Жлъч, който ни въвежда с първото парче, защото именно градска легенда като него е редно да открие това, което съвсем скоро всички ще можем да чуем.

Седемте трака във “Всичко е наред” са продуцирани от Trombobby, освен “44 Лета”, дело на Радо Казасов (Funky Miracle).

Божидар Василев a.k.a. Trombobby се занимава с музика от осем годишен, завършва НМУ “Любомир Пипков”, после учи в Conservatorium Van Amsterdam но се връща след първата година, за да прави музика със SouthWick и DAYO. През 2018 г., Боби пусна дебюта си „Run“ под шапката на Sofia Beats, което беше последвано от „The Year Without a Summer“ със C-MO през май 2019 г. и „Audiobook“ на Desy, като в последния рилийз продукцията е съвместно с Васил Вутев а.к.а. Soulization. Тези дни, Trombobby работи върху нова музика, свири предимно с авторските си проекти на родната клубна сцена, учи нови инструменти и диджейства по няколко пъти в месеца.

Симеон Желязков е роден в Добрич. От 5-годишна възраст започва да пее. Мести се в София и завършва НМУ “Любомир Пипков”. Участва в множество национални и международни музикални конкурси и печели десетки награди. От 2012 е вокал и един от авторите във Funky Miracle. С групата има издаден албум „Fly“. Симеон Желязков учи в Conservatorium van Amsterdam със специалност Jazz Vocal.

Повече за песента “Всичко е наред”, чуйте от Боби и Симо в интервюто, което двамата дадоха специално за слушателите на БНР Топ 20:

Цялото подреждане в класацията за тази седмица вижте тук и дайте своето за “Всичко е наред”.