БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

Аплодисменти SoulBmoll!

Огромен успех за SoulBmoll. Песента „Само един“ изстреля формацията начело на БНР Топ 20. Поредният сингъл от дебютния албум на фънк бандата е по текст на Славина Калканджиева, музика и аранжименти на SoulBmoll. От ново предложение песента директно стана №1 в класацията.

Наскоро талантливите музиканти се представиха блестящо в поредицата „Биг бенд джаз академия“, в един от най-добрите концерти от 60-ия юбилеен сезон на Биг бенда на БНР. Момчетата и момичетата от SoulBmoll показаха високо професионално майсторство, всеотдайност, класа и артистична дарба. Песните от албума бяха аранжирани за бенд от Момчил Косев, Александър Васев, Иван Йорданов и Мартин Бодуров, с малко помощ от един от най-впечатляващите и продуктивни музиканти в съвременния български джаз – Михаил Йосифов.

В нова роля – на диригент блесна Велислав Стоянов. Наслаждавали сме се на артистичните му превъплъщения в различни проекти като виртуозен тромбонист, но след този концерт той ни убеди, че да бъде бенд лидер също му се отдава. Не беше случайно неговото участие с атрактивните и талантливи млади музиканти. От създаването на SoulBmoll той е техен наставник.

Поредната приятна изненада, която ни поднесоха фънкастичните музиканти от групата е песента „Само един“ и заслуженото първо място в БНР Топ 20. Аплодисменти SoulBmoll! „В този ред на мисли“ след „Огън и лед“ „Само Един“ ви изпрати отново на върха.

Цялото подреждане в класацията за тази седмица вижте тук.