БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

Поли Генова се завърна на сцената с нов албум и хит, който вече е в БНР Топ 20

Поли Генова е сред малкото певици, които с чиста съвест могат да твърдят, че цял живот пеят. Всичко за нея започва, когато е едва 4-годишна; още няма 10, когато се нарежда сред първите членове на детска вокална група „Бон-Бон“, по-късно завършва и Националното музикално училище „Любомир Пипков“ в София. Виждали сме я и като водеща на детско шоу, и като част от бенда на телевизионно предаване, и като участник в разнообразни телевизионни формати. Остана в историята и като един от представителите на България в Евровизия, при това нееднократно, като през 2016 г. печели престижното четвърто място.

През последните две години неизчерпаемата енергия на Поли бе насочена към създаването на семейство и появата на нейния син. Завръщането ѝ на сцената вече е факт, при това не само с нов сингъл, но и с цял нов албум, озаглавен „Твоя“. След две години работа по албума, той бе официално представен в края на юли. В него присъстват както вече издавани и познати песни, така и нови композиции – сред тях е и последния ѝ хит „How We End Up”, който вече е в БНР ТОП 20.

„Този албум е моя сбъдната мечта. В тази невъзможна ситуация, в която се намираме, е истинско щастие да можеш да реализираш такъв проект. Благодаря на всички професионалисти, с които създадохме толкова качествен продукт. „Твоя“ е моят подарък към всички, които харесват и слушат музиката ми и непрекъснато изразяват своята подкрепа и любов към мен. Надявам се, че в този албум всеки ще открие по нещо за себе си.“, коментира Поли Генова. Чуйте още в интервюто, което тя даде специално за слушателите на БНР ТОП 20:

Цялото подреждане в класацията за тази седмица вижте тук и подкрепете “How We End Up” с по едно .