БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

Mind Trips влизат в БНР Топ 20 с убийствената She is Killing You

Безспорно Mind Trips са една от интригуващите и модерните групи на родната сцена – от стилистиката (chill out + new jazz), до отличните музиканти! През 2018 те реално се завърнаха с нова вокалистка в лицето на Алекс Раева и с нов албум. И сега продължават напред. Самата Алекс роди в началото на август, но преди това се появи нов сингъл, даващ заявка за нов албум.

Историята е следната – Мария Игнатова, с която Алекс Раева води един от популярните телевизионни формати, й дава текст за песен. Алекс го харесва и го споделя с музикантите от Mind Trips, без да има казва откъде се е появил. И те го харесват и така се появява и музиката. Чак тогава те разбират, че “думите” идват от Мария. Така съвсем логично я и канят да участва в клипа към песента, който пък е заснет от Оля Желева.

Чуйте повече от самата Алекс Раева в звуковия файл:

И като споменахме музикантите от групата, ето кои са те – Александър Георгиев (китара), Бурян Маслев (бас), Владимир Митин (тромпет), Панайот Ангелов (перкусии), Стефан Цеков (барабани) и Ясмин Исинов (клавир). А свежата като звучене, но многопластова като теми и послания She’s Killing You влезе “на пръсти” като ново предложение миналата седмица в БНР Топ 20, започва своя път нагоре от 18-та позиция и очаква вашите гласове.

Цялото подреждане в класацията за тази седмица вижте тук.