БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

„Не си признавам“ заяви в новата си песен вокалното трио LaTiDa

LaTiDa – това са Елизабет Нешева, Яна Балева и Десислава Христова. Гледали сте ги като вокалната група в концертите на Лили Иванова, Графа, Любо Киров, стъпиха и на голямата сцена на „Евровизия“ заедно с Поли Генова. Песента им „Не си признавам“ беше сред 13-те финалисти в конкурса за нова българска песен „Пролет 2020“ на БНР.

В момента момичетата работят усилено по предстоящия си дебютен албум, в който ще бъде включена и новата им песен „Не си признавам“. Продуцент ще бъде Рози Караславова – създател на детската музикална школа „Бон-Бон“, чийто възпитаници са Бети, Деси и Яна от „ЛаТиДа“. Те са автори на музиката в „Не си признавам“, текстът написа Елизабет Нешева, тя участва и в аранжимента заедно с Алекс Кипров-син и Яна Балева. В записа ще чуете Васето Крумов – китара, Радо Казасов – барабани и Алекс Кипров-син – пиано.

Повече за песента “Не си признавам”, чуйте от LaTiDa в интервюто, което момичетата дадоха специално за слушателите на БНР Топ 20:

В условията на социална изолация заради Covid 19 към песента беше направен лирик видеоклип с използването на стоп моушън анимация, която „ЛаТиДа“ заснеха и монтираха сами. Ако песента ви е допаднала, можете да я подкрепите тук с по едно .