БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

Краси Аврамов посвещава песента „Теб те няма“ на хората, които вече не са между нас

„Теб те няма“ се посвещава на хората, които вече не са между нас. Изпълнителят – Красимир Аврамов сподели, че балада е била любима на родителите му, изпълнявана е рядко на концерти, но едва сега се реализира. „Никой никога не е готов да загуби близък човек, но всяка загуба, дори смъртта е част от живота. Колкото и да ни е трудно да намерим утеха, сме длъжни да продължим.“ – казва той.

Какво още каза Краси Аврамов, чуйте в звуковия файл:

Оркестрацията е дело на Георги Андреев – ръководител на ансамбъл „Филип Кутев“. Режисьор на видеото e Радина Миленчева, а кадрите са заснети в Двореца на културата – град Перник. За музиката и текста Краси Аврамов се е доверил на авторитети – композитора Митко Щерев и поета Александър Петров.

Александър Петров е автор и на още една песен в класацията БНР Топ 20 – „На прага“, изпълнена от група Тангра.

На 15 октомври в Зала 1 на НДК емблематични групи и музиканти ще се съберат за грандиозния концерт „РОК ПОЕЗИЯ – Александър Петров“. В концерта ще участват Тангра, Сигнал, D2, Фактор, БТР, Кирил Маричков, Стенли и Фънки, Боби Косатката, Ния Петрова /Гласът на България 2018 г./ и др. Повече за концерта може да видите тук.

Цялото подреждане в класацията за тази седмица вижте тук.