БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

Innerglow влизат в БНР Топ 20 с четвъртия си сингъл – „So Long”

Innerglow са част от лейбъла HOMEOVOXMUSIC на китариста на „Остава“ Георги Георгиев. Групата влиза в класацията с четвъртия си сингъл „So Long”!

След „Chained In Love”, която бе и начело на БНР Топ 20 в продължение на пет седмици, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей Христосков предлагат нова емоционална песен, повлияна от рока, с мотиви от електронната музика и гарнирана с мелодични вокали, а текстът провокира да подкрепяме близките хора, които се борят с вътрешните си демони.

Видеоклипът е заснет през май тази година в Ситония (Халкидики) и режисиран от Николай Драганов. Оператор е Борил Петров. Избрани са непознати места, пусти и ветровити плажове, носещи едно много различно и нестандартно морско усещане.

Повече за песента „So Long”, чуйте в звуковия файл:

Innerglow залагат на авторска музика с алтърнатив, поп, денс и фънк елементи. За две години групата издаде песните “After You”, “Rising Sun” и „Chained In Love”. Ще ги чуете на клубни и фестивални концерти. Момчетата са свирили на една сцена с Остава, Hayes & Y, Jeremy?, Jin Monic, Nu/Ance, Taking Heed, VICK. По предложение на екипа на БНР Топ 20 групата взе участие в „Радио парк фест“ през юни тази година.

Цялото подреждане в класацията за тази седмица вижте тук.