БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

Help Me Out на Поли Генова – да преоткриеш себе си

“Help Me Out” – новият сингъл на Поли Генова, ни връща към летните дни с красиви денс ритми и свежо звучене.

Певицата, която е и автор на песента, избра началото на година за издаването на парчето. Клипът към трака е сниман в средиземноморския курорт Анталия, а режисурата му е дело на Джейсън Брад Люис.

Започвам новата 2023 година със силната и носеща прекрасно послание песен Help Me Out. Тя има специална енергия и емоция, която те кара да преоткриеш себе си и вътрешния си свят. Бавният и мелодичен EDM стил докосва и вълнува така, както и самият текст на трака. Вярвам, че ще успеете да се потопите в красивата музика и в комбинация с прекрасните пейзажни кадри на видеото ще можете да се отпуснете и да се пренесете на мечтано място“, написа Поли в официалния си профил във Фейсбук.

Освен с новия музикален проект, изпълнителката може да се похвали и с участието си в анимационния филм “Тайният свят на Финик”, който излиза на 20-и януари. В него Поли озвучава главната героиня Кристин.  

Поли започва да се занимава с музика едва на 4-годишна възраст като член на вокална група “Бон-бон”. Следва музикална кариера, която я отвежда до сцената на конкурса “Евровизия”, където представя България два пъти – през 2011 г. и през 2016г. В края на миналата година излезе първият й коледен албум – “По-добрата Коледа”, съдържащ 10 парчета, сред които авторски сингли, вечни класики и дуети с едни от най-обичните български музиканти. 

автор на текста е Йорданка-Мария Стойкова

БНР Топ 20

Артисти