БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

Галерия: Първи годишни награди на класацията за българска поп и рок музика “БНР Топ 20”

Класацията за българска поп и рок музика на Българското национално радио“БНР Топ 20”, раздаде за първи път годишните си награди на церемония в препълнения Sofia Live Club, в която се включиха всички изпълнители, оглавявали класацията през изминалите 12 месеца на 2018 година.

Музикантите бяха отличени в пет категории, определени от селекционната комисия на „БНР Топ 20“, която включва 15 музикални продуценти и редактори от всички програми на Националното радио.

Кои са големите победители вижте тук: http://top20.bnr.bg/ni-co-jeremy-lubo-kirov-miro-soulbmoll-bnr-top-20/

Галерия: Първи годишни награди на класацията за българска поп и рок музика “БНР Топ 20”

С класацията „БНР Топ 20“ Българското национално радио само за година даде 1248 часа време за българска музика и стимулира изпълнителите да създават качествено музикално съдържание, което е част от мисията на обществената медия.

С подкрепата на

[show-logos orderby=’none’ category=’sponsors’ activeurl=’new’ style=’lower-opacity’ interface=’grid4′ tooltip=’true-description’ description=’false’ limit=’4 ‘ filter=’false’ ]

Запис от концерта ще се излъчи на 9 февруари, от 20:45 ч. в ефира на БНТ 1, а песните на всички изпълнители, които участваха в церемонията, можете да чуете тук: http://top20.bnr.bg/uchastnicite-v-koncerta-za-nagradite-na-bnr-top-20/.
Последвайте ни и във Facebook: https://www.facebook.com/bnrtop20/.