БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

DARA – “студена като лед” в новият си сингъл

DARA стартира годината по-добре от всякога – с договор с една от най-успешните британски агенции за развитие на артисти и с нов сингъл, създаден заедно със страхотен екип от чуждестранни автори, който тази седмица влезе като ново предложение в класацията БНР Топ 20.

“Cold As Ice” се ражда в рамките на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас – Sofia Songwriting Camp, по време на който DARA влиза в студио с трима талантливи продуценти, автори на музика и текстописци – Fabian Torsson, YNGA и Jungleboi, който е известен музикален продуцент, а вече и артист, чиято последна колаборация е със супер звездите ZAYN и R3HAB.
Дръзкото парче е изцяло на английски език, а видеото към него (реж. Виктор Антонов – Рик) представя DARA като впечатляваща актриса с ексцентрични танцувални умения.

Песента “Cold as Ice” бе представено едновременно в 20 страни, сред които Русия, Южна Корея и Великобритания и получи дигитална подкрепа в 30 държави, включително Германия, Швейцария, Италия, Австрия, Израел, Полша, Унгария, Турция, Скандинавските страни и др., а зад изпълнителката вече стои и британски екип, който се грижи за представянето й в Обединеното Кралство.

Повече чуйте от самата DARA в интервюто, което тя даде специално за слушателите на БНР Топ 20:

Ако песента “Cold as Ice” ви е харесала, не забравайте да “стоплите” талантливата DARA с по едно , като гласувате за нея в официалното подреждане за тази седмица тук.