БНР ТОП 20

Национална седмична класация за Българска поп и рок музика

БНР Топ 20 | Какво ново?

Момичетата от 4Magic ни омагьосват с пети пореден сингъл – “Дай ми”

Момичетата от 4Magic са готови с нова, пета поред песен. „Дай Ми“ се появи в края на миналата 2020-та година, която се оказва нелека и за Елия, Валя, Елеонора и Никол. „Имаше доста трудности в нея, но ние се опитахме да извлечем повече позитиви и сме благодарни за всичко, на което ни научи тази странна година“, разказва Елия. „Участията на живо много ни липсваха, но това ни вдъхнови да творим повече и ни даде възможност да се концентрираме върху бъдещите ни проекти, така че имахме доста ангажименти и като цяло за нас беше динамична година“, допълва Елеонора. Сред новите им проекти е и техния пети сингъл „Дай Ми“, който вече е в нашата класация. Повече за него чуйте в интервюто, което четирите момичета дадоха специално за БНР ТОП 20:

4Magic не работят за първи път с Моноар; новият човек в екипа е била Инга, от работата с която момичетата са очаровани. С тях написват оригиналната версия на песента, която е на английски език и ще излезе скоро. По българския текст са работили с Венци от дуото Pavell & Venci Venc’.

„Това е музиката, която искаме да изпълняваме и която правим. Ние участваме във всеки един наш проект, нищо не излиза без ние да сме го харесали и одобрили“, обяснява Валя. „Винаги влизаме в студио с предварителни идеи, от които се захващаме за работа. Така че финалната дума е на всички нас“, завършва Никол.

Към 2021-ва година момичетата от 4Magic гледат с надежда и вече имат планове: „Всяка една от петте ни издадени песни е с различно излъчване и мислим, че следващата ще бъде отново нещо различно. Но пак ще е нещо от нас, тъй като всяка една изразява различна страна от нашите четири индивидуалности, събрани в едно цяло.“

Цялото подреждане в класацията за тази седмица вижте тук и дайте своето за „Дай Ми“ и момичетата от 4Magic.